www.mipasch.nl

Over Mipasch en haar wijnen

Wijn is de passie van onze jonge onderneming; Mipasch Trading Waalwijk. Vanuit Waalwijk verzorgen wij de in- en verkoop van speciale wijnen uit Roemenië, Spanje en Italië. We bieden u zowel hele mooie witte wijnen als verassende rode wijnen. Restaurants voorzien we van exclusieve wijnen en als bedrijf kunt u bij ons terecht voor het perfecte relatiegeschenk, al dan niet aangekleed met één van onze unieke geschenkverpakkingen voor wijn.

Als wijninkopers gaan wij altijd zelf op zoek naar kwalitatief goede, nieuwe wijnen. Elke wijn die wij aanbieden is dan ook door ons zelf gezocht, geproefd en goedgekeurd. Daardoor zijn wij vanaf de selectie tot aan het informeren over deze wijnen 100% betrokken.

Geïnteresseerd naar de kwaliteit van onze wijnen? Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u, zodat u zelf kan ervaren wat wij u kunnen bieden. Laat u overtuigen van het aanbod onze wijn.

Bel of mail ons als u een afspraak wilt maken!

 
www.mipasch.nl
Mipasch Trading Waalwijk - Kerkstraat 42 - 5141 EC Waalwijk - T. +31 416 348988 - F. +31 416 391395 - E. info@mipasch.nl