www.mipasch.nl

Unieke wijn als relatiegeschenk

Wijn is over het algemeen niet bepaald een verrassende keuze als relatiegeschenk. Relatiegeschenken in combinatie met onze wijnen kunnen van grote waarde zijn, indien deze niet snel vergeten worden en zich in de herinnering van uw relaties blijft nestelen.
 
Waarom kiest u niet voor een verrassend lekkere Roemeense wijn in een ambachtelijke verpakking met een exclusief karakter?
 
Of een beproefde Spaanse / Italiaanse wijn in een unieke geschenkverpakking naar keus. Tevens vindt u in ons assortiment een praktische en orginele wijnkoeler. De wijnkoeler zal vaker gebruikt worden en kan naar wens bedrukt worden met uw logo. U heeft de keuze uit legio verpakkingen en samen met u kunnen we de verpakking aanpassen aan uw wensen.
 
Ook vindt u in ons assortiment kristallen wijnglazen. Op het wijnglas kan gewenst uw logo of naam van het bedrijf gegraveerd worden. Ook kunt u kiezen voor zeefdruk.
 
Wat is er leuker dan een persoonlijk label op de wijnfles die u cadeau geeft aan uw relaties. U kunt uw logo of naam van het bedrijf laten bedrukken of het etiket van onze Roemeense wijnen.
 
Bel of mail ons voor meer informatie over de talrijke mogelijkheden voor relatiegeschenken! Voor prijsinformatie neem contact met ons op!
 
www.mipasch.nl
Mipasch Trading Waalwijk - Kerkstraat 42 - 5141 EC Waalwijk - T. +31 416 348988 - F. +31 416 391395 - E. info@mipasch.nl